Välkommen till Visico.seTopptestad i tidningen Foto.
"Det mest prisvärda blixtpaketet i testet kommer från Visico . Det är dessutom det bästa paketet ifråga om kvalitét hos blixtarna. Att här också erbjuds mest finesser är en trevlig bonus."
Foto nr11/2013.


Visico Intelligent 400 HHLR+ är en toppmodern, fläktkyld studioblixt, med snabba uppladdningstider och korta brinntider, som gör det möjligt att "frysa" snabba händelse-förlopp och ta snabba bildserier. Föregångaren vann testen i tidningen Foto, men dagens blixt är 2 generationer modernare och har helt ny teknologi under det stryktåliga chassit. Visico Intelligent 400 HHLR+har inbyggd 16-kanalers radiomottagare med stöd för fjärrkontroll VC801TX, så att du både kan ställa effekten och trigga blixten från kameran!

Användarvänlig.
Visico Intelligent 400 HHLR+ är en mycket användarvänlig studioblixt, med bakgrundsbelyst, tydlig LCD-display och ett flertal funktioner, som t.ex APDS2, Ljud/ljussignal, proportionerligt inställningsljus, flerfunktions, "intelligent" slavsensor med mera, som underlättar arbetet för fotografen. Visico Intelligent 400 HHLR+ kan styras antingen direkt på aggregatet eller med fjärrkontroll (LR-2000 eller VC801TX). Fjärrkontrollen LR-2000 är bakåtkompatibelt med LR/HLR-serien och kan styra upp till 7 olika studioblixtar. Nya High Speed 400 HHLR+ har även stöd för fjärrkontroll VC801TX. Visico Intelligent 400 HHLR+ är extra kraftfull studioblixt på 400Ws, med extra stort effektomfång på hela 5 Steg, alltså 6 inställbara bländarvärden ! Effekten på blixten kan alltså ställas i tiondels bländarsteg från 400Ws ner till 12,5Ws.

Extremt exakt.
Linjäriteten och Repetitionsnoggrannheten är extremt exakt, max avvikelse på ±0.1 EV, över hela omfånget ! High Intelligent HHLR+ är utrustad med den senaste APDS2-teknologin, som ser till att kondensatorerna alltid är uppladdade till exakt rätt nivå och "dumpar" utan att avfyra blixten vid sänkning av effekten. Man slipper alltså onödiga avfyrningar som triggar andra blixtar och stör modellen/motivet vilket är speciellt tacksamt vid fotografering av djur och barn

Fjärrstyr blixten! (Stöd för dubbla radiosystem).
Oavsett om blixten är högt upphissad på stativ, monterad på en bomarm eller sitter på rails i taket, så får man full kontroll med fjärrkontroll LR-2000. Man behöver inte längre hissa ned blixten för att t.ex ändra effekten eller ställa sig på en pall för att nå upp till blixtens reglage. Blixten har även inbyggd 16-kanalers radiomottagare för #816 och stöd för fjärrkontroll VC801TX så att du både kan ställa effekten och trigga blixten från kameran! Om man har flera blixtar så kan man dela in blixtarna i olika blixtgrupper (A, B,C eller D).

Optisk slavsensor.
Visico Intelligent 400 HHLR+ har en integrerad, optisk slavtändare, som detekterar såväl synligt- som infrarött blixtljus. Slavtändaren är inställbar i flera olika lägen, dels som "vanlig" slavtändare som utlöses automatiskt av en annan blixt (studioblixt eller kamerablixt) eller med en IR-sändare. Slavfunktionen har sex olika Preflash-lägen och kan naturligtvis också stängas av antingen direkt på aggregatet eller med fjärrkontrollen LR-2000.

Robust konstruktion.
Visico Intelligent-serien "har allt": robust konstruktion, användarvänlig, bra funktioner, modern elektronik och plugin-blixtrör mm. Våra Visico Intelligent HHLR+ blixtar levereras med högkvalitativa blixtrör för bästa prestanda och driftsäkerhet. Visico Intelligent-serien har en reflektorfattning med "S-bajonett" (samma som Visico LR, Visico Excel, VE, Bowens, Stellar m.fl.) och således ett av marknadens största tillbehörsprogram (softboxar, spotkoner, skärmklaffar,bikakeraster och allt annat som en professionell studiofotograf behöver.). Paraplyfästet har en mycket fördelaktig placering, eftersom paraplyets mittpunkt blir mera centrerat över blixtröret.

Visico lanserades på den svenska marknaden 2007 och blev snabbt en succé, tack vare hög driftsäkerhet, gedigen konstruktion, innovativ design och funktioner som överträffade andra högkvalitativa studioblixtar!

Bilderna är ljussatta med Visico blixtar.Följ Visico på Facebook.

Auktoriserade Återförsäljare i Sverige:

Scandinavian Photo AB

www.scandinavianphoto.se
0770-771100

PHOTAX P. Arvidsson Foto AB

www.photax.se
0481-14620


Importör i Sverige: P. Arvidsson Foto AB 0481-14620


©2012-2016 Visico.se